Leveing og fragt

Tak for din interesse i vores varer på www.smukthjem.dk Læs herunder, hvordan du nemt og billigt kan få leveret din bestilling.

Fragtfri levering (Fragt kr. 0)

Bestiller du for over kr. 399, giver jeg fragten til nærmeste GLS-shop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max 20 kg.). Møbler og andre store varer er ikke omfattet af fragtfri levering.

Mod tillæg kan du få din fragtfrie ordre leveret hjemme på privatadressen for +kr. 29 eller på erhvervsadressen for +kr. 39.

Bemærk, vælg kun levering med omdeling, hvis du er sikker på, at du er hjemme på leveringsdagen. Ellers videresendes din pakke automatisk til nærmeste GLS-pakkeshop, med mindre du har en fuldmagtsaftale med GLS om, at de må stille pakken.

Afhentning i butikken (Fragt kr. 0)

Vælg "Afhentning i butikken" i leveringsmetode. Jeg kontakter dig på mail for nærmere aftale. Varerne afhentes på adressen:

smukthjem.dk
Fredensvej 26
4295 Stenlille

Levering med GLS (Fragt kr. 45-99)

Du får ved bestilling automatisk den billigst mulige fragtmetode vist til levering i Danmark. Pakker afsendes alle hverdage kl. 11 (forbehold for sygdom og andet uforudset). 

Bestiller du efter kl. 11 eller i weekenden/helligdage eller under ferie, sendes førstkommende hverdag.

GLS-pakkeshop: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 45
- 1-5 kg. kr. 49
- 5-10 kg. kr. 59
- 10-20 kg. kr. 99

Levering hjemtil: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 74
- 1-5 kg. kr. 78
- 5-10 kg. kr. 88
- 10-20 kg. kr. 128

Erhvervsadresse: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 59
- 1-5 kg. kr. 69
- 5-10 kg. kr. 89
- 10-20 kg. kr. 169

I ferieperioder kan der gå længere tid, du oplyses altid herom på forsiden af www.smukthjem.dk samt i bestillingsprocessen.

Møbel levering i Danmark (Fragt max. kr. 450)

Når du køber møbler på www.smukthjem.dk, tilbyder vi levering indenfor 1-5 hverdage til fast fragtpris kr. 450 i hele landet (brofaste øer). Forbehold for længere leveringstid ved helligdage. 

Prisen er for turen - så bestiller du 10 møbler, er prisen stadig kun kr. 450 leveret til nærmeste kantsten. Nærmeste kantsten er vej/parkering, hvor lastbilen kan holde (ikke fortov eller gangstier). Du skal selv sørge for hjælpere til ind/opbæring.

Dog er fragten billigere, hvis du bor i nærområdet, hvor jeg tilbyder fragt fra kr. 50. 

Jeg tilbagefører selvfølgelig differencen til dit kort, hvis du bor i nærområdet. Kontakt os eventuelt for fragtpris til din adresse på info@smukthjem.dk

Møbel levering Bornholm (Fragt kr. 1000)

En gang om måneden leverer vores fragtmand møbler købt ved smukthjem.dk på Bornholm for kr. 1000 inkl. moms. Dato for levering oplyses på mail efter ordreafgivelse. Prisen er for turen, du kan derfor godt bestille flere møbler og brugskunst til samme fragtpris. 

Levering til udlandet og øer i Danmark (Fragt individuelt)

Leverancer af pakker til Bornholm, Færøerne, andre øer i DK, Grønland, Norge og øvrig udland sker mod betaling. Jeg kontakter dig på mail vedrørende fragtpris.

smukthjem.dk har eksporttilladelse, og finder i de fleste tilfælde ud af en løsning omkring postforsendelse, fragtmand eller skibsfragt. Alle ordrer til udlandet inkl. fragt, gebyrer, emballage, paller m.m. skal forudbetales, inden varen forlader butikken. 

smukthjem.dk forbeholder sig ret til at afvise bestillinger på større/flere møbler til udlandet, der kan være svært håndterlige og dermed svære at emballere eller forsikre forsvarligt. Kontakt os for fragtpris.

Fragtfri afhentning (Fragt kr. 0)

Af og til kan du fragtfrit afhente dine varer i forskellige byer (primært Sjælland) og spare op til kr. 450 i fragt. Du sørger selv for hjemtransport fra vores mødested. Kontakt os og hør, hvornår vi er i en by nær dig.

Planlagte vareture (Fragt kr. 50-300)

Når vi har planlagte vareture, tilbyder vi billigere levering af møbler. Læs mere om planlagte vareture.