Om Smukthjem.dk

Tak for din interesse i vores produkter, firma og historie.

smukthjem.dk er stedet for dig, der elsker den romantiske hvide sommerhusstil samt den rustikke lækre fransk/nordiske landstil i din boligindretning. Her finder du charmerende antikke, gamle og nye møbler, brugskunst og Vintage Paint kalkmaling. 

Mit navn er Pernille Gyldensøe, og jeg er indehaver af smukthjem.dk. Til daglig står jeg for al kundekontakt, salg og marketing, indkøb, produktion og lager.

 IMG 20181024 123851

Pernille Gyldensøe, Indehaver
info@smukthjem.dk 
Tlf. 25 77 48 15

Læs også vores kunde anmeldelser

Vil du vide mere?

Sådan, den rigtig lange historie om firmaet? Så læs videre:

Historien bag

Som du nok har gættet, er det et enkeltkvindesfirma, og jeg løber stærkt for at nå det hele. Jeg er oprindelig uddannet indenfor salg- og marketing, og startede smukthjem.dk i februar 2005 ved siden af mit fuldtidsarbejde som sælger. Privat er jeg gift med Morten, og sammen har vi to piger fra henholdsvis 2007 og 2014. 

Ny stor butik

I takt med at den omfattende hobby greb om sig, blev pladsen i det lille 8 m2 skur, jeg havde til udstilling al for trang. Min mand og jeg gik derfor på jagt efter et mere velegnet sted med plads til både værksted og butik. I oktober 2006 flyttede vi fra Lejre til Stenlille. Her har vi fået et gammelt nedlagt landbrug med masser af udenomsplads. Det er lidt af et håndværkertilbud, der kræver knofedt.

I 2007 åbnede jeg butikken på 160 m2 i den gamle stald herhjemme på adressen Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Du kan besøge butikken i åbningstiderne samt efter aftale på 25 77 48 15.

Forfulgte drømmen

I 2008 sagde mit job op for at blive 100% selvstændig med smukthjem.dk Det er gået over al forventning takket være mine dejlige faste kunder samt den stadige strøm af nye kunder.

Jeg gør en dyd ud af kun at indkøbe møbler og brugskunst, som jeg selv vil eje og have i mit hjem. Af og til sælger jeg ud af mine egne gode fund, så der bliver plads til noget nyt.  

Nu er vi tre

I efteråret 2018 måtte jeg sande, at jeg ikke længere kan følge med den vækst, der har været i smukthjem.dk Min mand Morten hjælper derfor til nu i butikken, lageret og på værkstedet, og indimellem kører han også ud og leverer. Morten står endvidere for størstedelen af vores egen-import af varer. 

os 3 lille

I efteråret 2020 blev Lotte ansat som medhjælper. Hun og Morten står for pakning af webordrer samt tjek af indkomne varer fra leverandører. 

Nye varer

Med tiden er der kommet mere lækkert nyt brugskunst til. Jeg forhandler smukt brugskunst, der ligner gamle ting, eller blot matcher de gamle møbler rigtig godt. Lige nu er det primært den lækre franske landstil,  der indkøbes.

smukthjem.dk er blandt andet forhandler af:

Jeanne D´Arc Living, Chic Antique, La Vida og Lahema Marmorkunst. Finder du varer fra nogen af disse grossister, så skriv til mig på info@smukthjem.dk så undersøger jeg pris og evt. leveringstid og bestiller det gerne hjem til dig.

Jeg forhandler desuden en del ukendte mærker, der er fundet gennem mange års søgen, og importerer endvidere en del selv, så sortimentet altid er spændende og varierende i butikken og webshoppen. 

Gode priser

Jeg holder omkostningerne nede, så du kan købe varerne til en fair og konkurrencedygtig pris. Vi importerer selv en del af varerne, og det kommer kunderne til gode, da vi springer et fordyrende mellemled over. Gør vi et godt kup ved vores leverandører, sælger vi det også videre til jer kunder til en god pris. 

Velkommen til! Jeg håber, du bliver inspireret.Kærlig hilsen
Pernille Gyldensøe